Belgische prijs Lamborghini Aventador S: vanaf €341.825

Officieel: Lamborghini Aventador S facelift (2017)Parkeer je later dit jaar graag zo’n 740 pk sterke Lamborghini Aventador S op de oprit? Sparen maar!

Met de lancering van de Aventador S heeft Lamborghini na meer dan zes jaar eindelijk een opfrisbeurt klaar voor het V12 vlaggenschip. De gloednieuwe Aventador S kost in België minstens €341.825, btw inclusief. In de optielijst staan er overigens nog voor 150.000 euro aan extra personalisatiemogelijkheden, bij Lamborghini Brussels verwelkomen ze je ongetwijfeld op gepaste wijze om je droomconfiguratie te maken.

Naast een lichte vermogenstoename tot 740 pk en 690 Nm krijg je bij de Aventador S een strakkere bodykit, extra verluchting en subtiele verbeteringen van de luchtstroom. De sportautomaat schakelt nu nog sneller en met launch control zit je in 2,9 seconden aan 100 km/u! Interessante nieuwkomer is ook de vierwielsturing (naast de efficiënte vierwielaandrijving), handig voor een grotere wendbaarheid op lage snelheid en meer stabiliteit op hoge(re) snelheden.

Later volgt er logischerwijs ook nog een update/facelift voor de Aventador Roadster en Aventador SV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...