Dit is de McLaren 720S (2017)

Dit is de McLaren 720S (2017)McLaren geeft ons een eerste glimp van de aankomende Super Series bolide (P14 prototype), een opvolger voor de 650S!

Op het Autosalon van Genève krijgen we in maart de nieuwe McLaren sportwagen écht te zien, nu moeten we het doen met het eerste beeld van het nieuwe monocoquechassis dat opnieuw integraal uit koolstofvezel is opgetrokken. Heel veel kunnen we daar niet uit afleiden behalve dat het nieuwe chassis makkelijker toegang zal bieden tot het interieur, dat het nog stijver is en bovendien nog eens 18 kg lichter. Tevens zal de 720S voorzien zijn van opvallende ‘vlinderdeuren’ zoals de P1.

In de wandelgangen wordt er gefluisterd over een groter motorblok. McLaren zou de 3.8-liter V8 inwisselen en opteren voor een 4.0-liter variant. Het vermogen zou 720 pk / 680 Nm bedragen wat de naamgeving ook al omvormt tot McLaren 720S. Een versie met hybridehulp zou eveneens in de pijpleiding zitten.

Dit is de McLaren 720S (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...