Officieel: Dacia Sandero / Logan facelift (2016)

Officieel: Dacia Sandero / Logan facelift (2016)Op het Autosalon van Parijs begin oktober zal het Roemeense Dacia een facelift presenteren voor de Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway!

Een familiefacelift, dat zagen we nog niet zoveel in autoland. Dacia doet het nu met een opfriskuur voor de Logan en Sandero familie naar aanleiding van het Franse autofeest in Parijs. De Sandero en Logan krijgen voornamelijk aan de voorzijde een nieuw familiegezicht met andere verlichting en LED dagrijverlichting. Achteraan werd het geheel ook strakgetrokken aldus Dacia al zijn er daarvan momenteel geen bewijzen van.

Naast de stilistische nieuwigheden voorzag Dacia ook een update voor de aanwezige techniek en motoren plus een verjongingskuur voor het interieur. Ook daarvan blijven de details momenteel nog een goed bewaard geheim.

Officieel: Dacia Sandero / Logan facelift (2016)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...