Jeep Renegade ‘Business’ mikt op de zakelijke klant

Jeep Renegade 'Business' mikt op de zakelijke klantDe compacte doch capabele Renegade is een groot succes voor Jeep, met een speciale Business uitvoering gericht op professionele klanten boren ze een groter doelpubliek aan!

Om die zakelijke rijders – en dat zijn er heel wat in België – naar de Jeep dealers te lokken werd de voorwielaangedreven Renegade Business voorgesteld, gebaseerd op de “Longitude” versie en heeft airco, het ParkSense systeem (parkeersensoren), cruise control en blits 16″ Dark Granite lichtmetaal. Gezien het stevige aantal kilometers dat deze fleetklanten doen werd het 5″ UConnect infotainmentsysteem mét navigatie eveneens voorzien.

Onder de motorkap van de Jeep Renegade Business ligt de aangename 1,6-liter MultiJet turbodieselmotor met 105 pk en 320 Nm en een CO2 uitstoot van 115 g/km, goed voor een fiscale aftrekbaarheid van 80%. Sprinten aan het stoplicht neemt 11,7 dure seconden in beslag (time is money!) en je hebt een topsnelheid van 171 km/u, met een gemiddeld verbruik van 4,4 liter verkrijg je een riant rijbereik. De brandstoftank omvat 48 liter diesel!

Maandelijks betaal je net geen 200 euro (exclusief BTW) wanneer je een contract tekent van 60 maanden, na afloop van je aan een interessante prijs (3.500 euro) de Renegade aankopen.

Lees hier onze rijtest met de Jeep Renegade!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...