Driftvideo: Lamborghini Murcielago vs Ford Mustang V8

Driftvideo: Lamborghini Murciélago vs Ford Mustang V8Een American feelgood video waarbij een getunede Ford Mustang en Lamborghini Murciélago een hoop rubber verbranden, TGIF!

De Ford Mustang is misschien wel dé muscle car allertijden, zeker nu de nieuwe generatie ook officieel naar Europa komt voor een bijzonder scherp prijskaartje. De V8 motorisatie zal niet zoveel voorkomen, de 2.3-liter EcoBoost viercilinder is de logische keuze voor ons grijs België. Maar wat als je toch die V8 aanvinkt in de configurator en je stuurt hem even naar Liberty Walk in Japan voor een visuele / motorupgrade? Maak alvast vrienden met de lokale bandenboer want het rubber zal er vlug doorgaan, zeker als je weet dat er 550 pk naar de achterwielen kan vloeien.

Monster, de Amerikaanse energiedrankbrouwer, deed er nog een schepje bovenop door een unieke Murciélago in het spel te brengen, eveneens aangepast door de (knotsgekke) heren van Liberty Walk. Normaliter vierwielaandrijving maar hier eveneens RWD, spektakel gegarandeerd in combinatie met gespecialiseerde Formula Drift (we kid you not..) coureurs zoals Vaughn Gittin Jnr en Daigo Saito.. #BATTLEDRIFT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...