Jeep pop-up store in Knokke tijdens de zomervakantie

Jeep pop-up store in Knokke tijdens de zomervakantieMag het wat avontuurlijker dan die BMW Beach Lounge? Iets verderop heeft ook Jeep een pop-up store in juli en augustus!

Autoconstructeurs en pop-up stores, ongetwijfeld een trend die we de komende jaren (nog) meer en meer zullen zien opduiken aan de Belgische Kust. Geen betere trekpleister ook om een grote massa op een ontspannen manier kennis te laten maken met je gamma, al pakt de ene het wel wat groter aan dan de andere.

Jeep voorzit vanaf 10 juli tot 23 augustus maar liefst 120 m² expositieruimte ter hoogte van de Kustlaan 215 voor twee showmodellen (Renegade Trailhawk en Grand Cherokee SRT), anderzijds kan je hier ook even chillen in de bar en je Jeep-kennis wat bijschaven. Naast de zwoele zeelucht, de vele premium boetieks en de grote hoeveelheden sportwagens kan je als rasechte SUV liefhebber dus ook je hart ophalen in het mondaine Knokke!

Jeep pop-up store in Knokke tijdens de zomervakantie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...