Spyshots: MINI Clubman 2015

Spyshots: MINI Clubman 2015De ontwikkeling van de nieuwe MINI Clubman loopt op zijn laatste beentjes, een onthulling lijkt dus nabij!

Het traditionele concept dat bij MINI steevast een productiemodel voorafgaat zagen we vorig jaar reeds in Genève, dus mogen we de nieuwe Clubman heel binnenkort gaan verwachten. Logischerwijs gaat hij verder op de nieuwe MINI Cooper en bijhorende voorwielarchitectuur en krachtige driecilinders, maar het unieke deurenconcept blijft gelukkig behouden.

Hiermee bezit de MINI Clubman een stevige portie praktische bruikbaarheid, want ook de toegang tot de achterbank gaat een stuk vlotter dan bij de driedeursmodellen. Een onthulling op het Autosalon van New York lijkt logisch, in Frankfurt (september) zullen we hem waarschijnlijk voor het eerst op Europese bodem zien!

Lees hier onze rijtest met de huidige MINI Clubman!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...