Video: Ferrari LaFerrari doet een regenachtig Spa-Francorchamps

Video: Ferrari LaFerrari doet een regenachtig Spa-FrancorchampsWat een Aston Martin One-77 of McLaren P1 kan, kan deze zwarte LaFerrari natuurlijk ook!

Diep verscholen in onze eigenste Ardennen ligt het fabelachtige circuit van Spa-Francorchamps. Eenmaal per jaar het schouwtoneel van het grote Formule 1 gebeuren maar daarnaast ook een trekpleister voor menig enthousiasteling. Van de meest compacte Swift Sport en reguliere Volvo’s tot een messcherpe GT3 RS, allemaal willen ze de 7 kilometer lange omloop (met 20 bochten) bedwingen op zo’n kort mogelijke tijd. Dit weekend was er een trackday met heel wat leuk speelgoed zoals een 918 Spyder, Carrera GT en deze donkerzwarte LaFerrari. Desondanks het – typisch Belgisch.. – weer wat tegenzat ging de eigenaar er toch voor, daarvoor zijn Ferrari’s nu eenmaal gebouwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...