Video: Chris Harris test de Mercedes-AMG C 63 S

Video: Chris Harris test de Mercedes-AMG C 63 SJe werkdag afsluiten met een diepgaande review van de nieuwe Mercedes-AMG C 63? 

Op een eigen rijtest van de Mercedes-AMG C 63 S Berline is het nog even wachten maar gelukkig was Chris Harris zo vriendelijk om een lange video te maken omtrent zijn bevindingen met deze performante Duitser. Naast de gebruikelijke driftsessies, stukken openbare weg en wat circuit(speel)tijd neemt Harris ons ook mee onder de motorkap, langs de ophanging en de stuurbekrachtiging. Een stuk minder luchtig dan het amusementsgehalte van Top Gear maar wel interessant(er) voor de ware petrolheads! In een recentelijk verleden mocht Chris Harris op dezelfde plaats ook de BMW M3 Berline uittesten, een eerste vergelijk tussen de gedoodverfde concurrenten passeert eveneens in deze video.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...