Teaser: Mercedes-AMG GLE 63 Coupe

Teaser: Mercedes-AMG GLE 63 CoupéNa de nieuwe Mercedes GLE Coupé was het wachten op de 63 AMG uitvoering, ook deze zal zijn opwachting maken op het Autosalon van Detroit volgende week!

Na de vrijgave van de reguliere Mercedes GLE Coupé was het niet extreem moeilijk om er denkbeeldig een AMG model van te maken, voor diegene die er toch nog moeite mee hadden waren er gelukkig nog de spyshots. Volgende week start in Detroit het grootste Amerikaanse auto-event, Das Haus zal hier heel wat nieuwigheden – waaronder de GLE Coupe lineup – presenteren.

De laatste jaren kregen de 63 AMG modellen steevast de 5.5-liter biturbo V8 ingelepeld maar sinds de komst van de nieuwe AMG GT is er een nieuwe wind aan het waaien doorheen het extrasportieve Mercedes aanbod. We vermoeden dat de GLE63 AMG Coupé het dus ook zal doen met de 4.0-liter V8 die in staat is om 465 pk en 600 Nm te genereren, een S uitvoering zou meer dan 500 pk toebedeeld krijgen. Een officiële bevestiging volgt volgende week dus pas, de nieuwe BMW X6 M kijkt alvast uit naar zijn toekomstig speelkamaraadje!

Bekijk de blitse videoteaser van de Mercedes-AMG GLE63 Coupé hier op Facebook!

Teaser: Mercedes-AMG GLE 63 Coupé

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...