Officieel: Citroen Divine DS Concept

Citroen Divine DS Concept
Citroën toont op eigen bodem de Divine DS Concept, de toekomst van de DS-lijn.

Op het Autosalon van Parijs speelt Citroën een thuismatch en zal het traditiegetrouw ook enkele concepten meebrengen. Dit is alvast de Divine DS, een voorbode van de toekomstige designrichting van de luxueuze DS-lijn.

De Divine DS Concept is een sportieve vijfdeurs hatchback met een scherp afgelijnde snoet. De grille is prominent en volledige LED koplampen zorgen voor licht in de duisternis. Van een echte achterruit is geen sprake, maar een camera en een digitale achteruitkijkspiegel zorgen er wel voor dat je achterliggers voldoende in de gaten kunt houden.

Voor het interieur werd samengewerkt met het gerenommeerde Swarovski en werden vier individuele kuipstoelen gecreëerd. Zijde, leder en koolstofvezel zijn de materialen van dienst. Voor overige details wachten we tot het Autosalon van Parijs, maar volgens diverse media is de Divine DS Concept alvast voorwielaangedreven en beschikt hij over 220 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...