Video: Lewis Hamilton neemt ons mee rond Spa-Francorchamps

Video: Lewis Hamilton neemt ons mee rond Spa-Francorchamps Zondag is het de Grote Prijs van Spa-Francorchamps en moet Hamilton het helemaal alleen zien te klaren, dankzij deze video kunnen we toch even meevolgen hoe het circuit loopt.

Gisteren streken alle grote teams met hun vrachtwagenvloot neer bijna het fabuleuze Spa voor de mooiste Grand Prix van het seizoen. Niet enkel de groene setting, Belgische klimaat en lange omloop maken van dit gebeuren een interessant gegeven, met de vele lange/snelle bochten en scherpe remzones worden foutjes per direct afgestraft. In 2013 werd Sebastiaan Vettel de grootste winnaar op zondag, dit jaar lijkt het Mercedes kamp de beste kaarten te hebben.

Op donderdag en vrijdag zijn er nog vrije trainingen, zaterdag worden de kwalificaties gereden en zondag om 14:00 stipt gaan de racelichten uit én gaan de 20 piloten tot het uiterste. Naast het Formule 1 kampioenschap zijn er ook nog een heleboel andere klassementen die het circuit van Spa-Francorchamps aan, landgenoot Stoffel Vandoore komt voor het eerst in eigen land in actie!

Wil je ook de perfecte laptime neerzetten op ons nationale racecircuit, volg dan even mee met Lewis Hamilton:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...