Officieel: Range Rover Sport Stealth Pack

Range Rover Sport Stealth Pack
Land Rover komt naar het Goodwood Festival of Speed met deze Range Rover Sport Stealth Pack.

Van 26 tot 29 juni is Goodwood opnieuw het trefpunt van alle autoliefhebbers, het Goodwood Festival of Speed belooft ook dit jaar vele special guests over de vloer te krijgen. En naast celebrities hebben we het dan natuurlijk ook over de constructeurs, want die brengen graag al eens een gelimiteerde editie mee.

Land Rover zal zo alvast de Range Rover Sport Stealth Pack voorstellen, een agressief pakketje voor de HSE Dynamic en Autobiography Dynamic modellen in het Sport-gamma. De Stealth zal zich zo goed als uitsluitend visueel onderscheiden: een satijnzwarte look voor de grille en grille-omlijsting, gelijk gekleurde motorkap-inserts en eveneens een duistere toets voor alle andere inlegstukjes. De 21-inch of zelfs 22-inch zwarte velgen zorgen tot slot voor wat extra stance. De orderboeken gaan volgende maand open.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...