Poll: Porsche 911 Turbo S vs SRT Viper GTS

SRT Viper GTS vs Porsche 911 Turbo S
American Muscle of een Duits technisch meesterwerkje?

Tot wij zelf een Porsche 911 Turbo S en SRT Viper GTS te pakken krijgen, moeten we beroep doen op The Smoking Tire. De nieuwe Viper speelt een thuismatch, maar de Porsche is zo ingenieus ontwikkeld dat hij presteert in elke mogelijke omstandigheid. Hij heeft dan ook vierwielaandrijving, vierwielsturing, een PDK-transmissie en puurt maar liefst 560 pk uit een turbo zes-in-lijn.

De SRT Viper GTS is eerder analoog dan digitaal: een almachtige 640 pk sterke 8.4-liter V10, een manuele zesbak en alle 812 Nm op de twee achterwielen. Aan het stuur van een Viper begin je dus al snel te zweten, terwijl je in de Porsche geniet van airco en zetelverluchting en terwijl nog een telefoontje pleegt. De Viper is daar net iets te luid voor. En wij krijgen in Europa de keuze niet, maar als je aan de andere kant van de oceaan leeft, koop je nog makkelijk een Alfa 4C bovenop de Viper GTS voor de prijs van een 911 Turbo S. First world problems! (Via: TST)

Porsche 911 Turbo S of SRT Viper GTS?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...