Autosalon Geneve 2014 Live: Land Rover

Land Rover Discovery - Geneva 2014 Live
Land Rover steekt vanaf nu de kleinste uit het gamma – de Evoque – vanaf heden ook in een gepersonaliseerd jasje.

Het Autobiography gamma is bij Range Rover al een tijdje gekend als de ultieme manier om je luxueuze off-roader in een uniek kleedje te steken. Dankzij het Autobiography project kunnen klanten alle mogelijke wensen laten realiseren, gaande van een unieke materiaalkeuze tot uitzonderlijke extraatjes. Tot voor kort konden enkel de grote modellen in zo’n exclusief kleedje gestoken worden, maar op het autosalon van Genève toont Range Rover dat zoiets ook op de Evoque moet kunnen. Tegelijkertijd kan je als klant ook kiezen voor een dynamische motor. De  2.0 liter grote viercilinder benzinemotor krijgt 285 pk in het vooronder, die samen met 400 Nm en een 9-traps automaat vlotter dan ooit tevoren moet aanvoelen. Verder toont Land Rover nog enkele speciale edities van de Discovery.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...