Preview: Ssangyong XLV Concept

Ssangyong-XLV-ConceptSsangyong heeft de smaak van de Concepten goed te pakken, op het Autosalon van Genève komen ze met de XLV!

Ssangyong onthult begin maart in Genève het XLV Concept, XLV staat voor eXciting smart Lifestyle Vehicle. Over enkele jaren moet deze futuristische wagen zich vertalen in een productiemodel binnen het B-segment, voor de aandrijving werd gekozen voor een 1.6-liter dieselblok dat bijgestaan wordt door een elektromotor met lithium Ion batterij.

De XLV is met zijn 4,4 meter een klein beetje langer dan het vorige SIV-1 Concept dat we nog zagen op het Autosalon van Brussel en biedt ruimte voor 7 passagiers in een innovatieve 2+2+2+1 layout. De zevende zitplaats kan tussen de 2de en de derde rij geplaatst worden waarmee de XLV zal uitblinken met een optimale flexibiliteit. Daarnaast wil Ssangyong ook focussen op een praktisch gebruik, individualisatiemogelijkheden en de zelfbewustheid voor de gebruikers. Hoe de Koreanen dit willen vertalen in een crossover hopen we te weten te komen op het Autosalon van Genève!

Ssangyong  XLV Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...