Rolls Royce Wraith Drophead Coupe bevestigd

Rolls-Royce_Wraith_Drophead
De Wraith Drophead Coupé wordt nu al bevestigd, maar zijn lancering is pas voor 2015.

De big boss van Rolls Royce, Torsten Müller-Ötvös, bevestigt nogmaals de komst van de Wraith Drophead Coupé. Eerder zagen we al een impressie van de Wraith Drophead Coupé, maar nu komt hij er toch echt! De topless-variant van de Wraith zal gelanceerd worden in 2015 met als doel de leeftijd van de gemiddelde Rolls Royce-kopers te verlagen alsook de populariteit van het merk te doen stijgen. Müller-Ötvös zegt dat de Wraith heel wat behoorlijke positieve kritiek heeft gehad tot nu toe. Ze zien ook een toename van veel nieuwe Rolls-kopers, iets wat ze zeker graag zien daar in Goodwood.

Het cabriomodel wordt allicht uitgerust met dezelfde 6.6-liter V12 uit de gewone Wraith met 632 pk en 800 Nm aan koppel. De Coupé sprint naar de 100 in 4,6 seconden,al zal de Drophead Coupé het hoogstwaarschijnlijk ietsje langzamer doen door zijn toegevoegd gewicht achteraan. De prijs van de Wraith Drophead Coupé zal ook hoger liggen dan de Wraith Coupé, die nu al zo’n €245.000 uit je budget hapt. Al valt dat nog mee in Rolls-Royce termen. (Via: Autocar)

Rolls-Royce_Wraith_Drophead

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...