Impressie: Ferrari FF Fastback Coupe

Ferrari FF Fastback Coupe X-Tomi Design
Wat als … Ferrari nu toch met een FF Shooting Brake zou komen?

Vorige week stond de autowereld nog op z’n kop na het uitlekken van patenttekeningen van een speciale versie van de Ferrari FF. Een grote tweezitter, een sportieve FF Speciale of een coachbuildversie voor een rijke sjeik, alle mogelijkheden passeerden zowaar de revue. Maar toen de digitale storm wat ging liggen werd het steeds meer en meer duidelijk dat we te maken hadden met de opvolger van de California, die nu toch ook al poos meegaat.

Autofabrikanten houden zoveel mogelijk geheim tot het allerlaatste moment om hun marketingsteam alle kansen te bieden, zeker de sportwagenbouwers uit Italië doen hun uiterste best. Maar alle commotie over de onbestaande Ferrari FF Shooting Brake deed X-Tomi Design toch even dromen, dankzij zijn Photoshop-skills kunnen we ook even meegenieten. De heren uit Maranello hebben momenteel niet echt nood aan extra FF varianten, maar zeg uiteraard nooit nooit…

Ferrari FF Fastback Coupe X-Tomi Design

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...