Autosalon Frankfurt 2013 Live: Nissan

Nissan - Frankfurt 2013
Nissan toont in Frankfurt de Friend-Me Concept, de nieuwe X-Trail en enkele facelifts.

Bij de naam van de Friend-Me Concept denk je meteen aan een sullige monovolume, maar niets is minder waar. De Friend-Me is een uiterst sportieve hatchback met het Nissan-design van de toekomst en zet binnenin volledig in op connectiviteit en entertainment. To be continued!

Belangrijker is de nieuwe X-Trail, die opvalt met zijn boomerang achterlichten en robuust uiterlijk. De deuren zijn bovendien uiterst praktisch, deze openen immers tot een hoek van 80 graden zodat instappen enorm makkelijk wordt. De X-Trail krijgt Nissan’s laatste 4x4i vierwielaandrijving die bediend wordt met een draaiknop in de middenconsole. Active Ride Control werpt verder een kijkje op de weg die voor de wagen ligt om de demping indien nodig aan te passen.

Verder zet Nissan steeds meer in op personalisatie. We zagen al de exclusieve opties voor de Nissan Juke en de bijhorende configurator, maar ook voor de nieuwe Note en nieuwe Micra heeft Nissan heel wat extra’s in petto. Klanten zijn immers niet snel meer tevreden en iedereen wil iets unieks door het stratenbeeld rijden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...