Betrapt: McLaren P1 XP2R

mclaren-p1-xp2r-spy-shots_100433842_lkopie
Een nóg exclusievere versie van de McLaren P1? Right this way! 

McLaren heeft sinds het debuut van de P1 in Genève niet stil gezeten. De Engelse constructeur heeft ondertussen al z’n handen vol met een speciale editie van de P1, die XP2R als codenaam draagt. Het productiemodel zou in 2014 uitkomen en vooral ook een hipper naamkaartje dragen; “TheMcLaren” misschien?

Het prototype werd tijdens een testbeurt op de Nürburgring gespot, waarna hij halt hield bij een naburig tankstation. Piloot van dienst was Chris Goodwin. Betekenis achter deze vier letters is echter nog niet bekend. Komt er een endurance-variant, exclusiever paradeermodel of gaat het gewoon om een grap? Tijd zal het uitwijzen & hopelijk maakt het naderen van Frankfurt ons wat wijzer. (via: MA)

mclaren-p1-xp2r-spy-shots_100433848_m

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...