Gespot: Rolls Royce Ghost LWB in de carwash

Gespot: Rolls Royce Ghost LWB in de Carwash Gentbrugge
Liefde is … je Rolls Royce Ghost ter waarde van €300.000 zelf door de wasstraat halen!

Een Rolls Royce bezitten is niet voor iedereen weggelegd, maar het is best mooi dat deze eigenaar – of een personeelslid – de tijd neemt om zelf naar de wasstraat te rijden in Gentbrugge en de verlengde Ghost terug piekfijn in orde te krijgen. De blauwe koetswerkkleur met contrasterende zilveren motorkap straalt na zijn douchebeurt als geen ander, gelukkig heeft de krachtige V12 vooraan minder aandacht nodig. Jaarlijks een check, maar de Engelsen leveren bijna de perfectie qua bouwkwaliteit waardoor de wagens nog jaren kunnen meegaan.

De Ghost is pas enkele jaren geleden gelanceerd en is een oplossing voor wie die reusachtige mastodont van een Phantom nog net iets te veel is. Een bijzonder succesvolle zet, want de interesse is vrij groot en de orderboeken blijven goed gevuld. Uiteraard zien we hier en daar een speciale editie opduiken om de wagen wat in de picture te krijgen, maar eigenlijk moeten we die eerder zien als een showcase van wat er mogelijk is bij de Britten qua personalisatie. Met de nieuwe Rolls Royce dealer in Overijse doet de België het ook niet slecht qua Ghost’s, al kan je de populariteit van wagens met dit prijskaartje niet gaan beoordelen op de verkoopcijfers.

Spotterseer gaat naar RS voor deze spot!

Gespot: Rolls Royce Ghost EWB in de Carwash Gentbrugge

Zelf ook iets gespot? Uploaden die handel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...