Officieel: Life Ball MINI Paceman

MINI Paceman life ball 2013
MINI en Roberto Cavalli onthulden vandaag de Life Ball MINI Paceman.

Naast een hele hoop wagens verkopen aan uiterst knappe meisjes (en een paar hippe jongens?) doneert MINI af en toe ook wel eens iets aan het goede doel. Vandaag deed MINI dat voor het dertiende jaar op rij en schonk de constructeur de Life Ball liefdadigheidsorganisatie een exclusieve MINI Paceman.

De Life Ball MINI Paceman werd gestyled door niemand minder dan Roberto Cavalli. Het meest opvallend is de speciale lak die varieert tussen goud en bruin afhankelijk van het licht. De wielen en het dak kregen het kleurtje, net als de omlijstingen van de koplampen en achterlichten, grille en de spiegelkapjes. De ruiten werden er ook mee getint en een groot Cavalli logo op het dak als een handtekening op de deur mochten ook niet ontbreken.

Binnenin werd alles klassiek zwart gehouden op contrasterende stiksels en enkele accenten in de speciale goudkleur na. De zonneklepjes en de hoofdsteunen dragen net als het dak het Cavalli-logo, terwijl hier en daar een kleine dierenprint terug te vinden is. Alle opbrengsten gaan naar een project voor aidsbestrijding.

Lees hier onze kort getest met de MINI Paceman

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...