Video: Jaguar F-Type S vs Porsche 911 Cabriolet

Jaguar F-Type S vs Porsche 911
Porsche 911 of de splinternieuwe Jaguar F-Type? De Britten zochten het voor ons uit.

Je moet maar één van die mensen zijn die altijd al een Porsche 911 wilden hebben, maar bij het verschijnen van de Jaguar F-Type plots begonnen te twijfelen. Wel, voor jullie zet Autocar beide wagens tegenover elkaar op enkele heerlijke Welsh roads.

Als je enkel op prijs zou afgaan, is de F-Type S de duidelijke winnaar… Maar in dit tweekamp draait het om zoveel meer. Motorisch zijn beide wagens alvast aan elkaar gewaagd: de F-Type S beschikt over een 3.0-liter V6 met 380 pk, de Porsche heeft een 3.4-liter flat-six met 350 pk. Iets minder dus voor de Duitser, maar hij is wel een heel stuk lichter. En de sturing, het chassis, en alle andere zaken? Bekijk de video om het spannende verdict van Steve Sutcliffe te aanhoren. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...