Preview: Suzuki Crossover in Geneve

Suzuki C-Segment Crossover Geneva 2013
Suzuki zal in Genève een nieuwe crossover voor het C-segment introduceren.

De Suzuki SX4 Crossover is heus wel aan vervanging toe. De Japanners zullen in Genève dan ook een opvolger voorstellen gebaseerd op de S-Cross Concept, die in september nog op het Autosalon van Parijs stond. De crossover styling spreekt voor zich en Suzuki belooft een zeer ruimtelijk interieur, de grootste bagageruimte in zijn segment en een ongeziene moduleerbaarheid. Een moderne vierwielaandrijving zal de wagen onderscheiden van vele concurrenten die het bij louter crossover-opsmuk en een geavanceerde tractiecontrole houden. Meer details volgen op de persconferentie op dinsdag 5 maart, en daar zullen wij bij zijn!

Geneva Suzuki C-Segment Crossover

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...