Autosalon Brussel 2013: Dacia Line-up

Dacia Autosalon Brussel 2013 dokker logan lodgy duster sandero
Dacia heeft net een kleine vernieuwing van het gamma achter de rug en introduceert met de Dokker een model dat zich vooral op professionele gebruikers richt.

Dacia zal de Dacia Dokker maar liefst 3 keer uitstallen op haar stand: 2 keer als Dokker Van en één keer als Dokker. De nieuwe Dokker krijgt de nieuwe merkidentiteit aangemeten door zijn snuit die sprekend op die van de Dacia Lodgy lijkt. De Dokker is met zijn prijs van €8.990 uiterst competitief, zeker als je weet dat de duurste Dokker je nog geen €13.000 armer maakt. Onder de motorkap is er keuze tussen 3 motoren: een 1.6 MPI benzinemotor met 85 pk en een 1.5 dCi met ofwel 75 ofwel 90 pk. In de koffer van de Dokker van is er tot 3.900 liter bagageruimte beschikbaar!

Naast de Dacia Dokker zullen ook Dacia’s succesmodel, de Duster, en de nieuwe Logan en Sandero Stepway terug te vinden zijn op de beursvloer. De Duster zal er staan in een versie met 90 pk en een versie met 110 pk. De nieuwe Logan en Sandero die aanwezig zijn, krijgen beiden een diesel met 90 pk aangemeten.

Wie dus op zoek is naar betrouwbare en tegelijkertijd goedkope wagens, neemt best een kijkje bij Dacia. Een betere prijs/kwaliteit-verhouding vind je namelijk nergens anders. En dat is niet alleen omdat de prijs uitzonderlijk laag is…

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Test Dacia Sandero Stepway Logan 2013

Dacia Duster autosalon brussel 2012

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...