Preview: Volkswagen Golf Cabrio VII

Volkswagen Golf Cabrio 7 VII 2014
Nu de Volkswagen Golf zijn design gekend is, kunnen we beginnen speculeren over hoe de nieuwe Volkswagen Golf Cabrio eruit gaat zien.

En Volkswagen kennende – noem ze saai of gestandaardiseerd, u kiest zelf – zal het design van de Volkswagen Golf Cabrio aardig op het design van de Volkswagen Golf gaan lijken. Vandaar dat Theophilus Chin enkele impressiemodellen maakte van dit model dat ongetwijfeld in de pijplijn zit. Al is daar officieel nog niets van bevestigd. Wanneer de Golf Cabrio er exact komt, kunnen we moeilijk voorspellen, maar we wachten toch nog minstens een jaartje of twee…

Onder de motorkap verwachten we net zoals bij het exterieur geen wonderen. Het motorengamma zal naar alle waarschijnlijkheid identiek zijn aan dat van de Volkswagen Golf. Dat betekent dat de instapper van het gamma een 1.2 liter groot benzineblok met 85 pk is, terwijl de krachtigste diesel 150 paarden levert. Dat de Volkswagen Golf Cabrio mee zal profiteren van de gewichtsbesparing van 100 kg bij de Golf staat buiten kijf!

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Golf Cabrio

Volkswagen Golf Cabrio 7 VII 2014

Volkswagen Golf Cabrio 7 VII 2014

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...