Officieel: Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero 2013
Na de foto’s van de nieuwe Dacia Logan, komt Dacia nu ook met een update voor de Dacia Sandero op de proppen.

Budgetmerk Dacia voorziet naast de Logan ook de Sandero van een flinke update. Visueel herkennen we een nieuwe voor- en achterpartij, met een nieuwe grille, nieuwe koplampen en aangepaste achterlichten. Daarnaast werd ook het interieur flink opgewaardeerd, met een nieuwe middenconsole en een nieuw infotainment systeem. De nieuwe Sandero oogt net als de Logan een stuk assertiever dan voorheen, en dat moet ook de status van zijn bestuurder tegoed komen.

Dacia meldt verder dat het extra aandacht heeft besteed aan de kwaliteitsindruk van zijn modellen, voortaan betaal je dus dezelfde budget prijs, maar krijg je iets meer kwaliteit in ruil. Meer details geeft Dacia voorlopig nog niet vrij, voor het motorgamma en de prijsopgave moeten we dus wachten tot het autosalon van Parijs.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Nieuwe Dacia Sandero"

 1. jpvd 17-11-2012 om 5:41

  Sandero Lauréate
  Op 14 november heb ik mijn Sandero mogen in ontvangst nemen. Ik heb hem in de Lauréate uitvoering. Ik had natuurlijk graag de versie 2013 aangekocht, maar die komt pas in December op de markt, (aldus een email van Dacia).
  In de Lauréate uitvoering is de wagen in de “oude” uitvoering ook aantrekkelijk. Natuurlijk is het interieur van de 2013 onderhevig geweest aan een serieuze facelift, en vooral het nieuwe audio systeem met navigatie had ik graag in mijn Sandero gewenst. Het zal voor een volgende keer zijn.
  De wagen is echter een juweeltje. Ik ben er zo tevreden van dat ik bezig ben met er een website over te schrijven, (ik ben webdesigner). Nog even iets over het huidige audiosysteem: dank zij de Bluetooth kan gerust handenvrij bellen, en dat is in mijn drukke bezigheden natuurlijk lekker meegenomen.
  Koop de wagen in alle vertrouwen, de tijd dat Dacia een afkooksel was van Lada is blijkbaar definitief voorbij.
  JP Van Doorselaer1020 Laken

Reageer

Reactie aan het plaatsen...