D’Ambrosio rijdt komend weekend F1


Jérôme d’Ambrosio krijgt dit weekend dankzij een geschorste Grosjean een zitje in de Lotus F1-bolide.

Het wordt een interessant weekend voor de Belgische Formule 1 fans. Niemand minder dan Jérôme d’Ambrosio maakt zijn rentree in de koninginneklasse van de autosport. Onze landgenoot werd aangewezen als vervanger van Romain Grosjean, die de Grote Prijs van Italië wegens een schorsing aan zich voorbij moet laten gaan. De Fransman maakte in Francorchamps op zijn minst gezegd enkele brokken.

D’Ambrosio kwam dit seizoen nog niet zoveel in beeld, want de 26-jarige Belg werkt dit seizoen vooral achter de schermen. Hij is de officiële test- en reserverijder van Lotus, de keuze voor hem lag dus voor de hand. Vorig jaar waren de kansen om zich te bewijzen beperkt door de tragere Virgin-wagen, maar dit weekend krijgt d’Ambrosio het stuur van de snelle Lotus F1. Rise and shine, Jérôme! (Via: GPupdate)

Deel dit bericht:

3 reacties op "D’Ambrosio rijdt komend weekend F1"

 1. PJS 04-09-2012 om 20:23

  Top, hij zal zich eindelijk kunnen bewijzen met een goede bolide!

 2. AVDP 04-09-2012 om 20:57

  spijtig dat ’t maar voor 1 race is, maar toch!
   

 3. bobfoubert 04-09-2012 om 21:30

  hopelijk grijpt hij deze kans met beide handen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...