Video: Rondleiding bij Caterham F1

Caterham F1 Leafield
Caterham is klaar met verhuizen en neemt ons mee doorheen hun nieuwe fabriek.

De Formule 1 mag dan nog steeds een zomerstop doormaken, het team van Caterham was druk in de weer met het verhuizen van hun activiteiten naar een nieuwe fabriek in het Britse Leafield. De fabriek in Leafield stond reeds een tijdje leeg, ze was voorheen van Super Aguri. Dit Japanse team had de inboedel destijds overgenomen van Arrows, dat al in 2002 de boeken sloot.

Natuurlijk maakte Caterham enkele aanpassingen zodat de fabriek volledig mee is met zijn tijd. In een iets langer dan 6 minuten durend filmpje neemt de filmploeg ons mee voor een rondleiding en dit op een opzwepend muziekje. Enjoy the tour! (Via: GPupdate)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...