Gelekt: Range Rover 2013

Land Rover Range Rover 2013
Het ziet er naar uit dat we volgend jaar een nieuwe generatie Range Rover mogen verwachten. Dat mocht wel na 10 jaar diensttijd.

De vorige generatie Range Rover werd in 2002 gelanceerd, maar kreeg in tussentijds wel voldoende updates om Land Rover’s grootste up-to-date te houden. Nu is het tijd voor een nieuwe generatie, die er alleszins een stuk moderner uitziet. Maar of moderner ook beter is, dat valt nog af te wachten.

De nieuwe generatie zou alleszins een stuk lichter moeten worden dan zijn voorganger. Die legde namelijk zo’n 2,8 ton in de schaal, in de toekomst zou dat getal eerder rond 2 ton moeten zweven. Onder de motorkap komt allicht een hele reeks aan V6- en V8-motoren te liggen en op langere termijn zelfs een hybride motorisatie met een V6. Voor ieder wat wils dus. Al betaal je je in de toekomst allicht nog steeds blauw aan de Range Rover. (via MA)

Lees en bekijk hier onze test met de Range Rover.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...