Rolls-Royce Ghost Six Senses

Rolls-Royce Six Senses
Rolls-Royce komt met een superluxueuze versie van de Ghost: de Rolls-Royce Ghost Six Senses.

Een Rolls moet niet alleen goed rijden, hij moet er tegelijk ook uitstekend uitzien en bovendien een heuse beleving met zich meedragen. Om die beleving nog completer te maken dan voorheen, is er de Rolls-Royce Six Senses, die meer zintuigen moet aanspreken dan er bij de gemiddelde mens beschikbaar zijn.

Naast de vijf meer conventionele zintuigen, beschouwen ze bij Rolls-Royce een zesde zintuig: verrassing. Want elke keer je in een Rolls stapt, moet je verbaasd zijn over hoe zacht het leder wel niet is en hoe aangenaam de eindeloze lijst aan uitrusting wel niet aanvoelt. Bij Rolls-Royce verwoorden ze het als volgt:

“It can be likened to an aura, a sense that the stunning hand-made interior embodies something of the heart and soul of each proud craftsperson involved in its creation. That’s a uniquely Rolls-Royce sixth sense that this car presents so elegantly.”

De andere vijf zintuigen worden onder meer geprikkeld door het betoverende design (zicht), de schitterende geluidsinstallatie binnenin (gehoor), de geur van hout en leder (reuk), de smaak van champagne (smaak) en het aangename gevoel van de topmaterialen die in de wagen zitten (tast).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...