1.000 jobs dankzij Range Rover Evoque & Freelander


De nieuwe Range Rover Evoque en de Land Rover Freelander gaan als zoete broodjes over de toonbank. Er zijn 1.000 nieuwe krachten nodig om voldoende te kunnen produceren.

In de productievestiging Halewood Operations in de buurt van Liverpool worden beide modellen gebouwd. De vraag naar de Evoque en de Freelander is zodanig hard gestegen dat er nu 1.000 extra werkkrachten nodig zijn om de extra capaciteit die nodig is te kunnen voorzien. Leuk om zoiets te kunnen horen in tijden van crisis!

Na de aanwervingsronde zullen er 4.500 mensen werken in de fabriek, dat zijn er 3 maal zoveel als drie jaar geleden. De productie zal nu 24u/24u doorgaan. Kwestie van de gegeerde modellen op tijd bij de klant te brengen. Jaguar Land Rover verwacht dat de extra productie ook bij toeleveringsbedrijven voor een extra 1.000 jobs zal zorgen.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Range Rover Evoque.
Lees hier onze rijtest met de Land Rover Freelander 2. 

Jaguar Land Rover plant Halewood

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...