Land Rover Discovery rolt 1.000.000 maal van band

Land Rover Discovery Expedition
De Land Rover Discovery 4 is voor de miljoenste keer van de band gerold. En daarom gaan ze bij Land Rover op roadtrip!

Land Rover plant een roadtrip die begint bij de fabriek in Birmingham en eindigt op de snelst groeiende markt waar Land Rover aanwezig is, China. De te overbruggen afstand bedraagt 8.000 mijl. De route loopt door 13 landen en zou zo’n 50 dagen in beslag nemen. De rit moet trouwens 1 miljoen pond opleveren voor het Rode Kruis. Het geld gaat naar een project dat water zal voorzien in Oeganda.

De tocht zal niet door één voertuig gedaan worden, Land Rover voorziet drie exemplaren van de Discovery voor deze uitgebreide roadtrip. Tegen 23 april moeten de wagens aankomen op het autosalon van Beijing. Wie meer informatie wenst over deze onderneming, klikt even door naar deze website.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Land Rover Discovery 4.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...