D’Ambrosio wordt reserve bij Lotus

Jérôme d'Ambrosio
Jérôme d’Ambrosio mag dit jaar als derde coureur aan de slag bij Lotus.

Helaas, maar ook in zekere zin verwacht, krijgt Jérôme d’Ambrosio dit jaar geen racestoeltje in de Formule 1. Zijn carrière is daarvoor echter niet over, hij mag als derde coureur aan de slag bij Lotus. D’Ambrosio verwoordt het als volgt:

Dit is de volgende stap in mijn carrière. Na een seizoen voor een kleiner team in de Formule 1 te hebben gereden en daar erg veel te hebben geleerd, kan ik nu bij een topteam aan de slag. Ik denk dat ik met de ervaring die ik vorig jaar heb opgedaan een waardevolle bijdrage kan leveren. Natuurlijk was ik liever gaan racen, maar dit is een mooie kans die ik niet kon laten schieten.

Het blijft evenwel balen voor d’Ambrosio en hoewel hij talent heeft, is het gezegde money makes the world go round meer dan toepasselijk voor de F1. Kan je geen genoeg geld op tafel leggen, dan kan je niet rijden. De twee teamgenoten bij Lotus die wel genoeg poen verzamelden, zijn Romain Grosjean en terugkerende Kimi Raikkonen. (Via:GPUpdate)

Lotus Formule 1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...