Officieel: Lexus LF-LC Concept

Lexus LF-LC Concept
Na enkele lekken komt Lexus zelf naar buiten met een foto van een nieuw sportconcept.

Wil Lexus een sportiever en misschien jonger publiek aanspreken? De CT200h oogt reeds iets jonger dan voorgaande Lexus-modellen, de LF-A is met zijn atmosferische V10 een sportwagen pur sang. In Detroit komen de Japanners met de Lexus LF-LC Concept, een heuse 2+2 sportcoupé die best wat DNA deelt met zijn grotere broer.

We zien een zeer lange motorkap, een vlakke voorruit met een daarop volgend panoramisch dak en enorme velgen met daarachter een flink stel remklauwen. Binnenin krijgen we een afwerking met leder en hout, aangevuld met hier en daar metaalaccenten. Onder de motorkap komt hoogstwaarschijnlijk een hybride aandrijflijn, zo doet de “Hybrid” badge op de achterste zijpanelen toch vermoeden. Meer informatie volgt op 9 januari.

Lexus LF-LC Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...