Teaser: Samsung SM7 Concept

Samsung_SM7_Concept
Samsung zal het SM7 Concept voorstellen op de motorshow van Seoel.

Het concept toont ons hoe een volgende generatie grote sedan eruit zou kunnen zien. Op het eerste zicht ziet het model er zeer gestroomlijnd uit, wordt het productiemodel een vierdeurscoupé? Samsung verklapt dat duidelijk liever nog niet, aangezien het de achterkant van de wagen nog niet echt duidelijk afbeeldt op de teaser.

Echt veel details zijn er nog niet bekend over dit model, maar naar alle waarschijnlijkheid is het platform waarop de SM7 rust een verlengde versie van het platform van de Samsung SM5, die we in Europa beter kennen als de Renault Latitude. Concrete plannen vanwege Renault om het model een plaats in haar gamma te geven, zijn er nog niet. Maar zeg nooit nooit natuurlijk. (via CS)

Samsung_SM7_Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...