Teaser: Infinity Concept

Infiniti Concept Teaser
Infiniti heeft een teaser schets vrijgegeven van een instapmodel dat onthuld zal worden op het autosalon van Genève.

Details over het nieuwe model zijn schaars, maar Infiniti zegt met de wagen een nieuwe weg in te slaan. Ze zeggen zelfs dat het model een nieuwe toekomst brengt. Uit deze omschrijving kunnen we natuurlijk niet veel afleiden, maar de schets draagt een gelijkenis met een eerder vrijgegeven Infiniti ontwerp, wat er zou kunnen op wijzen dat Infiniti nu naar Genève komt met een productiemodel.

Het concept zou een instapmodel worden dat gebaseerd is op de Mercedes B-Klasse. Dit lijkt op het eerste zicht misschien wat ongewoon, maar het is het logische resultaat van de overeenkomst die Daimler en Renault-Nissan eerder ondertekenden. Daarin staat dat de twee bedrijven motoren, platformen en technologie zouden delen met elkaar. Voor alle details is het wachten tot 1 maart, dan wordt het doek van de wagen gelift. (Via:WCF)

Infiniti EV

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...