Project Kahn onthult de Range Rover RS500

Range Rover Sport Project Kahn RS500
Neen, deze RS500 heeft niets te maken met de unieke Ford Focus RS500, Kahn neemt de Range Rover Sport onder handen.

Project Kahn levert wel vaker speciale tuningscreaties af, voornamelijk voor upperclass bolides zoals de R8, Continental Flying Spur en de Phantom Drophead Coupé. Nu is dus de Range Rover Sport aan de beurt. Optisch krijgt de Range een volledige make-over, zo krijgt de uit de kluiten gewassen SUV op 10 verschillende punten een volledig nieuw uiterlijk mee, zoals de grille vooraan, de voor- en achterbumper, de sideskirts en de vierdubbele uitlaat. Ook de velgen waren aan vervanging toe, zo voorziet Project Kahn jouw Sport van 22″ lichtmetale RSX velgen.

Binnenin voorziet Kahn een nieuw motiefje voor de zetels, mocht je extra geld willen betalen dan kunnen ze zelfs een uniek patroon voorzien voor jouw bolide. Alle mogelijke accenten zijn uitgevoerd in chroom, zoals de pedalen en het instrumentenpaneel. Het stuur van de RS500 kan op jouw vraag ook nog uitgerust worden in een stof naar keuze, voorbeelden zijn ondermeer alcantara en tweekleurig leder.

Krachtbron van dienst is de 4.4 liter V8 diesel die eerst eens bij Cosworth langsging. Om dat nogmaals te benadrukken krijg je verwijzende badges binnenin. Je kent deze heren of niet, weet gewoon dat ze véél kunnen doen met jouw motorblok. Het standaard vermogen van 309 pk stijgt door tot maar liefst 500 pk. Verdere prestatiecijfers – en een prijs – zijn niet gegeven, maar ga er maar vanuit dat het snel én veel zal zijn. Maar individualisering kost nu eenmaal wat.. (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...