Is dit de nieuwe Toyota Yaris?

nieuwe toyota yaris 2011
Toont de bovenstaande foto ons de nieuwe Toyota Yaris? Elders ter wereld wordt dit model als Vitz verkocht…

De huidige generatie Toyota Yaris dateert van 2006. Het is dus mogelijk dat Toyota met een nieuw model komt, al is het daar wel nog redelijk vroeg voor. Onlangs zagen we bovendien nog spyshots van een Yaris. Zit er onder de camouflage een ander design verborgen? Of is de Yaris op die foto’s onderhuids al een volgende generatie?

Hoe dan ook, als de geruchten waar zijn, dan mogen we tegen het eind van volgend jaar een nieuwe Toyota Yaris verwachten die er een stuk strakker uitziet dan zijn bolle voorganger. Of dat goed nieuws is of niet laten we aan u over. De Toyota Yaris wordt in Valenciennes, Frankrijk gebouwd en zal tegen 2012 over een hybride aandrijving beschikken. (via JJ)

nieuwe toyota yaris

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...