Parijs ’10: Rolls-Royce Bespoke

Rolls-Royce Bespoke
Rolls-Royce toont op het autosalon van Parijs vijf verschillende Bespoke-modellen.

Deze modellen zijn exclusieve modellen die gebouwd worden om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Het eerste model op de stand is een Rolls-Royce Phantom met verlengde wielbasis die uitgevoerd is in de kleur Gunmetal. Aan de binnenkant vinden we dan leder terug dat de kleur Sunrise meekreeg.

Verder zien we ook een Drophead Coupé, een Phantom Coupé en twee versies van de Ghost. Rolls-Royce stelt verder nog een exclusieve picnicset voor. Niet veel nieuws op gebied van modellen op de Rolls-Royce stand, maar dat ze weten hoe ze een auto luxueus moeten aankleden, staat nog steeds buiten kijf.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...