Facelift: Nissan X-Trail

Nissan X-Trail
Nissan heeft de Nissan X-Trail een facelift gegeven. De wagen zou nu moderner en robuuster moeten zijn.

Vanaf september zal de nieuwe Nissan X-Trail bij de dealers verkrijgbaar zijn. De Nissan X-Trail is één van de weinige compacte SUV’s die sowieso met vierwielaandrijving komt. Facelifts betekenen tegenwoordig niet enkel een opgefrist uiterlijk, maar ook minder CO2-uitstoot en een gematigder verbruik. De Nissan X-Trail is beschikbaar met één motor: een 2.0 liter dCi-motor met 150 pk, die dus een stuk milieuvriendelijker is geworden dan zijn voorganger.

Vooral de voorkant onderging de grootste veranderingen, met een grille die vanaf heden beter geïntegreerd is in de voorpartij. Ook de koplampen kregen een kleine update. Aan de achterkant zien we voor het eerst LED-lampjes verschijnen. De X-Trail is er met drie verschillende uitrustingsniveau’s: XE, SE en LE. Meer nieuws volgt vanuit Parijs, wanneer het autosalon haar deuren opent.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Facelift: Nissan X-Trail"

  1. ivan 04-08-2010 om 21:10

    dit was van in den beginne een lelijke eend
    de facelift heeft daar weinig aan veranderd
    bwah, wat een lelijke auto !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...