3D-reclame: Opel Meriva


Opel heeft een 3D-reclame van haar Opel Meriva gemaakt.

Alle Belgen hebben normaal gezien vorige maand een 3D-brilletje van Q-music gekregen, het rotte ding kan dus toch blijkbaar nog ergens voor dienen. Opel heeft namelijk de Opel Meriva in 3D gefilmd. Wil je het onderstaande filmpje dus deftig kunnen bekijken, zoals het hoort, heb je een 3D-brilletje nodig.

Van de nieuwe Opel Meriva – misschien wel de meest flexibele wagen ter wereld – zijn er al 30.000 stuks besteld. Binnenin is er behoorlijk wat ruimte, is de afwerking dik in orde en kan ongeveer elk element van de wagen een andere plaats innemen, om de wagen zo goed mogelijk te maken voor elk gezin en elke gelegenheid. (via CS)

Deel dit bericht:

1 reactie op "3D-reclame: Opel Meriva"

  1. BNNY 01-07-2010 om 12:52

    Jammer voor diegene zonder 3D bril

Reageer

Reactie aan het plaatsen...