Bugatti 16C Galibier gespot

Bugatti Galibier 16C
De grote vierdeurscoupé van Buggati, de Galibier, werd gespot buiten de fabriek van Bugatti in Molsheim, Frankrijk.

Veel details vallen er niet af te lezen uit de foto’s, maar het gespotte exemplaar toont alvast zeer duidelijke overeenkomsten met het conceptmodel dat werd voorgesteld in Genève. Hopelijk werd de Galibier buitengelaten voor een fotoshoot, wat een nakende lancering zou betekenen, of hij onderging enkele testen die men niet in het reusachtige complex van Bugatti kan uitvoeren.

Een meet ’n greet met een geïnteresseerde klant kan ook, net zoals we nog vele redenen kunnen bedenken waarom deze bolide eens buiten de fabriekspoorten mocht. Desondanks waren er bij de bedrijfstop van Bugatti en de VAG-top alvast positieve reacties omtrent de Galibier, sommigen beweren alvast dat hij groen licht heeft gekregen. De productie zou dan starten in 2013, nadat de productieperiode van de almachtige Veyron ten einde loopt. Kostprijs van de vierzitter zou net onder het miljoen euro liggen, maar het vermogen zou de 1000 pk grens dan weer niet overschrijden. (Via: WCF)

Bugatti 16C Galibier gespot

Bugatti 16C Galibier gespot

Bugatti 16C Galibier gespot

Bugatti 16C Galibier gespot

Bugatti 16C Galibier gespot

Deel dit bericht:

2 reacties op "Bugatti 16C Galibier gespot"

  1. Jur 07-06-2010 om 17:27

    Op foto 3 is het net een kruising tussen bmw gt5 (voorkant) en bentley continental (achterkant)

  2. Mrnix 07-06-2010 om 22:41

    Cool 🙂
    (Btw op regel 8 staat ‘werd’ en dat moet ‘word’ zn 😉 )

Reageer

Reactie aan het plaatsen...