Interieur Citroen DS High Rider getoond


Wanneer Citroën het interieur van de DS High Rider toont, weten we ook ongeveer hoe het interieur van de toekomstige Citroën DS4 eruit zal zien.

De DS High Rider is namelijk het conceptmodel waarop de DS4 gebaseerd zal zijn. De DS4 wordt het tweede model van de DS-lijn, die opnieuw leven werd ingeblazen met de Citroën DS3. Tegen volgend jaar zou deze op de markt moeten zijn, het jaar erna mogen we ons aan een Citroën DS5 verwachten.

De DS-lijn van Citroën is premium-gericht en dat merken we ook aan  het interieur van de DS High Rider. Aan de binnenkant van de DS High Rider vinden we het fijnste volnerf anilineleder, dat verwijst naar enkele luxe lederwaren en de autosport. Op het dashboard is er een subtiele verwerking van het DS-logo.

De stoelen zien er op zijn allerminst gezegd bombastisch uit, maar daarom niet oncomfortabel. Het dashboard is volledig met leder bekleedt, wat de wagen direct een klassevolle uitstraling geeft. Ook de lay-out van de middenconsole en het instrumentenpaneel lijken ons te passen bij de nieuwe premium-weg die Citroën bewandelt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...