Te Koop: de Bugatti Veyron van Jenson Button

Bugatti Veyron Zwart Black
In Suffolk staat de Bugatti Veyron van Jenson Button te koop voor 1.045.993 euro.

De huidige leider uit de Formule 1, Jenson Button, heeft het blijkbaar moeilijk met de 1.001 paarden onder de motorkap want de Brit verkoopt zijn Bugatti Veyron. Button is de tweede eigenaar van de monotoon zwarte Veyron en ondanks het feit dat er reeds 2.400 kilometer op de teller staat wordt deze nog voor een prijs van 1.045.993 euro verkocht, de Veyron deprecieerde dus niet.

Button mag dan wel zijn Veyron verkopen, hij beschikt nog steeds over een unieke collectie sportwagens waaronder een Mercedes CLK DTM AMG, een Ferrari Enzo, een Audi RS6 Avant, een BMW M5 en een Mercedes C63 AMG. Ook leuk om weten: de Veyron is 53 km/u  sneller dan de F1 wagen waarmee Button het Formule 1 kampioenschap rijdt.

Geïnteresseerd in de Bugatti Veyron van Jenson Button? Hier kan je de aanbieding bekijken. (Via: Autotrader)

Bugatti Veyron Jenson Button

Bugatti Veyron Jenson Button

Bugatti Veyron Jenson Button

Bugatti Veyron Jenson Button

Deel dit bericht:

1 reactie op "Te Koop: de Bugatti Veyron van Jenson Button"

  1. SSq 13-08-2009 om 10:50

    op website: “2008 BUGATTI VEYRON veryon W12”

    pijnlijk ….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...