Rolls-Royce Ghost verkoopt goed

Rolls-Royce Ghost
Blijkbaar is het in de wereld van de rijken ook crisis. De ‘kleine’ Rolls-Royce verkoopt namelijk behoorlijk goed. Is er geen geld meer voor een Phantom?

Rolls-Royce wil per jaar zo’n duizend exemplaren van de Rolls-Royce Ghost produceren. De productie van het eerste anderhalf jaar lijkt daarmee al uitverkocht, er kwamen namelijk al 1.500 bestelbons het bedrijf in Goodwood binnen. Het ziet er dus naar uit dat Rolls-Royce volgend jaar een stijgende verkoop zal kunnen noteren, in tegenstelling tot de huidige verkopen.

Verder ontkent Rolls-Royce dat er al gewerkt wordt aan een coupé- en cabrio-versie van de Rolls-Royce Ghost, al ziet het ernaar uit dat de Ghost-productielijn op lange termijn wel uitgebreid zal worden, en dan lijken de cabrio en de coupé ons wel een goede uitbreiding. Rolls-Royce blijft erbij dat een Rolls niet kleiner mag worden dan de Ghost nu al is. (via AutoWeek)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...