Onthuld: Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway
Dacia heeft op het autosalon van Barcelona de Dacia Sandero Stepway voorgesteld, een hoog op zijn poten staande Dacia Sandero.

De Dacia Sandero Stepway is de Europese versie van de Zuid-Amerikaanse Renault Sandero Stepway. De Dacia Sandero Stepway staat een stuk hoger op zijn poten dan de Dacia Sandero en heeft een chromen voorgrille, 16″ velgen, een chromen bagagerek en beschermplaten voor- en achteraan. Er zijn drie metallic kleuren beschikbaar: Fue rood, Comète grijs en Platine grijs. De Sandero Stepway is uitgerust met maarliefst 2 veiligheidsfuncties: ABS remsysteem en airbags voor de bestuurder en de voorste passagier.

Onder de motorkap vinden we een 1.6 liter benzinemotor met 90 pk of een 1.6 liter dCi dieselmotor met 70 pk. De eerste verbruikt zo’n 7,6 liter per 100 kilometer terwijl de dieselmotor met 5,3 liter voldoende heeft. De CO2-uitstoot komt op 140 gram per kilometer. Binnen Europa zal de Sandero Stepway besteld kunnen worden vanaf Juli en de aflevering start in September. (Via: WCF)

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Deel dit bericht:

2 reacties op "Onthuld: Dacia Sandero Stepway"

  1. Cris Tucker Jr. 10-05-2009 om 15:42

    Too bad that Renault didn’t include a 4×4 option. The design of the car it’s not ugly, but if Renault will see this car for over 12-13.000 euros, they better forget it, it’s not worth it.

    Anyway, here is some more Sandero Stepway pictures and wallpapers :

    http://www.my-image-host.com/users.php?act=gallery&gal=13

  2. Rudi de Remiens 25-05-2009 om 10:26

    Er is wel degelijk een 4×4 op komst gebaseerd op technologie geleend bij Nissan. Die deed ooit reeds dienst in wijlen de Kangoo 4×4. Eenvoudig maar doeltreffend. De naam die in Frankrijk circuleert is trouwens Steppe en men mikt daar op een klein kwart 4×4, de rest voorwielaandrijvers. Het prijzengamma zou tussen de €10 000 en €16 000 liggen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...