Arden AJ14 Noble Cat voor Jaguar XJ

Arden AJ14 Noble Cat
Tuner Arden heeft zijn styling pakket klaar voor de Jaguar XJ, ze vormen jouw saaie XJ om tot de AJ14 Noble Cat waar je echt mee buiten kan komen.

Vooraan krijgt de XJ van Arden een nieuwe bumper met spoilerlip samen met twee LED stripjes die op een beetje auto niet meer mogen ontbreken. Verder werd de voorkant aangepast met een nieuwe roestvrijstalen grille en krijgt de XJ van Arden een springende jaguar op de motorkap.

Achteraan zien we een nieuwe diffuser die voor betere downforce en tegelijk een sportiever uiterlijk zorgt. Arden geeft de AJ14 Noble Cat ook “Zelem One” velgen samen met high-performance rubber. Binnenin vinden we enkel nieuwe sportieve pedalen, een rood Jaguar logo in het stuur en beeldschermen in de hoofdsteunen voor de passagiers.

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

Arden AJ14 Noble Cat

 
Arden is expanding its exclusive range of accessories for the Jaguar XJ 358. From now on there is a modern front-end conversion and a sporty-elegant rear diffuser available.

The new front look is given a sporty touch by two spoiler lips installed at the side under the fog lights, but is dominated by the LED daytime running lights shining brightly in the air inlets. These lights bracket the newly designed central stainless steel grille, which is made of the same high-grade material as the current Arden radiator grille. The finishing touches to the new look are provided by the well-known, TÜV-tested Arden Jaguar Leaper.

When the Jaguar makes the impressive appearance seen in the rear view mirror disappear by powering past, there is still the view of the powerful rear-end to enjoy. Here, the new Arden diffuser guarantees increased downforce without losing the elegant design. The additional grip generated this way contributes to more sporty and safer driving behaviour.

The classic appearance of the XJ 358 is consolidated by the “Zelem One” rim presented in the last issue of “Arden InSide”, and underlined by the rear muffler that fits exactly into the diffuser.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Arden AJ14 Noble Cat voor Jaguar XJ"

  1. Willem 14-03-2009 om 16:24

    Ik vind hem niet zo geslaagd.
    Een XJ is een op zich een klassieke, stijlvolle wagen. Ik vind niet dat je moet beginnen met dit soort wagens te “tunen”, dat leidt meestal tot minder mooie creaties.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...