Facelift: Dacia Logan MPV


We kondigden het al aan, maar nu hebben we effectief foto’s van de gefacelifte Dacia Logan!

Wereldschokkend nieuws is dat natuurlijk niet, want de Dacia Logan is natuurlijk niet de meest wereldschokkende wagen. Toch maken we van de gelegenheid gebruik de verschillen met de vorige Dacia Logan even op te sommen.

De grille op de gefacelifte Dacia Logan is groter geworden en krijgt een laagje chroom, tenzij je voor de basisversie kiest. De voorbumper zit helemaal in het nieuw en de koplampen zijn net iets groter en moderner geworden. Aan de achterkant werd de bumper ook eens onder handen genomen, wat maakt dat de nieuwe Logan 2 cm langer is.

De Lauréate-versie krijgt het dashboard van de Dacia Sandero mee, wat dus hetzelfde wil zeggen als: een klein beetje meer luxe. De nieuwe deurpanelen moeten de koper doen denken dat de kwaliteit van de wagen hoger is, maar of het effectief zo is, daar is nog geen uitsluitsel over. De bagageruimte is 700l groot, maar als je de achterbanken neerklapt wordt dat 2.350l.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Facelift: Dacia Logan MPV"

 1. XliljeezyX 02-10-2008 om 21:15

  hij blijft lelijk 😛

 2. PJS 02-10-2008 om 22:03

  Spannend!

 3. Hans 22-12-2008 om 21:09

  Wie zegt dat dit een lelijke auto is kent er totaal niets van.
  Eenmaal een testrit en je bent verkocht.
  Het is echt een degelijke en heerlijke auto om in te rijden en nog betrouwbaar ook.
  Ik heb al verschillende merken gehad die nog veel tekort komen om aan deze dacia logan te tippen.

 4. Bert 22-12-2008 om 21:34

  Wat waren dan de vorige merken?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...