Audi R4 komt niet, dankzij Porsche?

Audi R4 Impressie
In de productplanning van Audi stond al een tijdje de R4, een soort baby-R8 zeg maar. Nu blijkt dat het model niet komt zijn veel mensen teleurgesteld.

Volgens een woordvoerder van Audi heeft ‘een concurrent van de Cayman’ plots nooit op de productplanning gestaan. Normaal zou het model tegen 2010 op de markt komen en zouden er 30.000 exemplaren per jaar uit de fabriek in Ingolstadt rollen. Nu blijkt dat deze plannen allemaal naar de prullenmand zijn verwezen.

Volgens de Duitse media lijkt het erop dat Porsche bezorgd is om de expansie van Audi in de richting van sportwagens. Porsche neemt binnen drie maanden namelijk een meerderheidsaandeel in de Volkswagen Groep, het moederbedrijf van Audi. Alles lijkt er nu op dat Porsche zijn marktpositie met de Cayman en Boxster vast wil houden. Wij kunnen dit uiteraard alleen maar afkeuren!

Impressiefoto (Via: eGMCarTech)

Audi R4 Impressie

Deel dit bericht:

1 reactie op "Audi R4 komt niet, dankzij Porsche?"

  1. Bert 01-04-2008 om 10:35

    Zielig hoor van Porsche!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...